Vrijwel gelijktijdig met de eenstemmige liedbundel Weerklank is ook een begeleidingsbundel verschenen. Deze bundel bevat alleen harmonisaties. Van verschillende zijden kwam de vraag naar een aanvullende uitgave met voorspelen en bewerkingen bij de liederen uit Weerklank. Uitgeverij Boekencentrum heeft voor deze uitgave inmiddels groen licht gegeven. Een team van vijf componisten is ermee aan de slag gegaan: Rien Donkersloot, Gijsbert Kok, Lennart Morée, Jaap de Wit en als eindredacteur Dick Sanderman. Het streven is om de bundel eind van dit jaar op de markt te brengen.

Houdt u deze website in de gaten voor nadere berichten!

2 thoughts on “Orgelboek bij Weerklank verschijnt eind dit jaar”

  1. Goedenavond,

    Zou u mij op de hoogte kunnen houden als het orgelboek uitkomt?

    Alvast bedankt.

    Met vriendelijke groet

    Peter de Rijke

  2. Is het ook mogelijk om een uitgave voor bes-instrumenten (trompet/bugel) te maken? Zodat zij de gemeenten samen met het orgel kunnen begeleiden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *